banneri

LE RÊVE STAND BY ME

hyppykuva

hyppykuva

PERUSTIEDOT

NIMI le Rêve Stand By Me, "Bea" KASVATTAJA Rêve de Haussea
ROTU & SKP. kwpn, tamma OMISTAJA VRL-11016
VÄRI & SKK. ruunikko Ee Aa, 168 cm REKISTERINUMERO VH18-012-0150
SYNTYNYT 28.03.2018 KOULUTUSTASO he A, 160 cm
IKÄÄNTYMINEN satunnainen (4v 01.05.2018), 8v ARVONIMET -

SUKUTAULU

i. Glorfindel vd Shadow

kwpn, rn, 170cm

ii. Grashopper Experiment

KWPN-I ERJ-I KRJ-II
kwpn, trnkrj, 168cm

iii. Luminous Fish Effect

evm, kwpn

iie. Barbarian Suplimation

evm, kwpn

ie. Midnight Tresor

kwpn, rn, 170cm

iei. Thunderboy

evm, kwpn

iee. Gloria's Sherri

evm, kwpn

e. le Rêve Kosteljik Lynessa

EV-I
kwpn, km, 167cm

ei. Empire of Lacspor

ERJ-II YLA2 KWPN-II
kwpn, trt, 170cm

eii. A Flash Of Spring

evm, kwpn

eie. Vow Of Love

evm, kwpn

ee. Kentucky Roses

kwpn, km, 165cm

eei. Stormy Dakota

evm, kwpn

eee. Annie the Dreamer

evm, kwpn

LUONNE

Bea on aikamoinen kuningatar prinsessojen joukossa. Se omaa hyvin omanarvontuntevan luonteen ja vaatii pysyä laumanjohdossa. Saattaa äityä hieman hankalaksikin välillä muiden kanssa, jolloin on jouduttu kylmästi erottamaan se omaan tilaansa. Egoa siis löytyy ja pitää kesäisinkin laitumella selvästi rajat esillä muiden hevosten kanssa. Ei juuri katsele silmille hyppelijöitä ja nuorempien telmimisiin ei lähde lainkaan mukaan.

Vaikka muita hevosia kohtaa osaakin olla aika temperamenttinen tapaus, ei se ihmisiä juuri pomottele. Kunnioittaa ja on kiltti käsiteltävä. Ei pure tai potki, vaikka vähän voi luimia jos jokin asia on epämiellyttävää. Ei myöskään ole herkin tapaus, joten erilaisten hoitajien kanssa tulee hyvin juttuun.

Hoidettaessa kärsivällinen ja tietää olla aloillaan. Antaa hoitajan tehdä rauhassa työnsä ja muutenkin erilaiset hoitotoimenpiteet tuttuja. Hoitaminen onnistuu missä vain, mutta liian lähellä toista hevosta voi alkaa egoilemaan jos ei tule toimeen. Kaikkia kohtaan ei kuitenkaan ole niin äkäinen, vaan harvat ja valitut kaviolliset saavat olla rauhassa vierellä. Koirista ja muista pienemmistä elämistä ei juuri piittaa.

Ratsastaessa tamma on kovasuinen, mutta kuuliainen muuten. Se aktiivistuu herkästi ratsastukselle, mutta esteille päästessä voi omata oman pään ja haluaa itse päättää tahdin. Päättäväinen ja määrätietoinen ratsastaja on must. Kouluratsastuksen puolella kuitenkin enemmän rauhallinen ja menee ratsastajan halujen mukaan paremmin. Saattaa hieman kyllästyä tyhjän kentän pyörimisessä jos tekemistä ei ole tarpeeksi tarjolla, jolloin alkaa oikomaan ja löntystelemään kuin mikäkin ratsukouluhevonen.

Esteratsastukseen löytyy virtaa ja intoa. Bea rakastaa esteitä ja sen kanssa on erinomainen lähteä tähtäämään korkeampiin luokkiin. Bealta löytyi nopeasti potentiaalia 160cm luokkiin. Kovasuinen se on, mutta kuumumiseen ei ole meno yltynyt. Erikoisesteitä ei juuri kaihda enää ja ylittää kaiken mitä on lähdetty yrittämään.

© Piste VRL-11720

KILPAILUT

Bea kilpailee porrastetuissa.© © © | tämä on virtuaalihevonen | this is a sim-game horse